Privatliv

Privatlivspolitik

 

For Hunde.social
v/ Kim Domino Evers
A C Hoppesvej 6
7790 Thyholm

Telefon: 3939 3103
Mail: info@fricomputer.dk

 

Alle indlæg, billeder og andet indhold, bliver gemt lokalt på egen server og i en lokal database på vores egen server og kommer ikke længere.

Vi hos Hunde-social deler INGEN data med 3. parts virksomheder. Jeres Data er Jeres data!

 

Cookies

Hvis du vælger at gemme dine logininformationer, bliver det gemt i en cookie.

Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du logger ind på hjemmesiden igen. Disse cookies vil holde i et år. Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accpeterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren. Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning.

 

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted. Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

 

Hvilke rettigheder har du over dine data

Du har til hver en tid ret til at anmode om indsigt og berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger jf. persondataforordningen. Du kan således anmode om at se hvilke oplysninger vi har gemt om dig, ved at kontakte os skriftligt. Såfremt vi behandler dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, er det muligt til hver en tid, at trække dit samtykke tilbage. Du skal blot kontakte os omkring dette, og vi vil slette dine personoplysninger, og stoppe med at behandle dine oplysninger. Hvis du er uenig i den måde vi behandler dine personoplysninger på, vil vi bede dig kontakte os. Det er også muligt at indgive en klage til:

Datatilsynet

Borgergade 28, 5. sal
1300 København K
Tlf: 33 19 32 00
Email: dt@datatilsynet.dk